Visoko tehnološko kaminsko ložište HT 600

Visoko tehnološko kaminsko ložište HT 600

Cjelovit asortiman za svaku potrebu.

Savršena kombinacija tehnologije, Aluker® obloge, lijevanog željeza i čelika velike debljine. Kaminska ložišta serije HT nude povećanu iskoristivost, optimalne performanse i trajnost.

Izvor energije: Drvo

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Multifuoco System® - HT kaminsko ložište može biti opremljeno Multifuoco Systemom koji omogućava ravnomjernu rasprostranjenost topline kako u prostroji u kojoj se kaminsko ložište nalazi, tako i u susjednim prostorijama. Upravljanje se vrši daljinskim upravljačem.
  • Podizna vrata - Mehanizam s podiznim vratima nudi najveću sigurnost i kontrolu izgaranja uz znatne prednosti u smislu učinkovitosti i štednje. Staklo je zaštićeno zatvorenom čeličnom konstrukcijom koja sprječava izlazak dima prilikom otvaranja i zatvaranja ložišta. Vrata nude mogućnost i da ostanu otvorena kako bi se omogućilo lakše održavanje i čišćenje.
  • Wide Sreen Fire - Velika staklena površina koja je otporna na toplinu do 750 °C, nudi ugodan i opuštajući pogled na vatru. Zrak koji stalno struji preko keramičkog stakla, pomaže ga održati čistim.
  • Visoke performanse - Napa i izmjenjivač na HT kaminskim ložištima obnavljaju većinu proizvedene topline kako bi se optimizirali toplinska učinkovitost i toplinski output. Kaminsko ložište napravljeno je tako da se primarni i sekundarni zrak prije ulijevanja prvo zagriju, što rezultira boljom kvalitetom izgaranja.
  • Komplet za dovod zraka za sagorijevanje - U hermetičkim niskoenergetskim kućama, svjež zraka koji je neophodan za sagorijevanje, mora se uzeti izvana. Ovaj komplet omogućava svjež dotok zrak u ložište, čime se optimizira izgaranje i efikasnost.
  • Prilagodljivi priključak za dim - Smjer dimnog priključka od lijevanog željeza serije 510-555 može se lako prilogoditi za jednostavno spajanje na dimnjak.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA HT 600

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)170-290 m3
Nazivni toplinski učinak74 %
Nazivna toplinska snaga10 kW
Nazivna potrošnja3,5 kg/h
Maksimalna toplinska snaga16,3 kW
Maksimalna potrošnja5,5 kg/h
Odvod dimnih plinovaØ 20 cm
Staklo vrata70x51 H
Masa190 kg

Kompatibilni okviri ložišta: ESSEN, AMBURGO, LUBECCA, BREMA, FRIBURGO, LIPSIA, VIENNA, COLONIA, DRESDA, ACADEMY, CLASS, EASY, VISION, NOVARA, TOKIO, OLIVETO, ISTRIA, MERANO, VENEZIA, PAVIA, VALENCIA, OVIEDO, ASTI, ARGO, BARGA, LIVIGNO, IMOLA GIALLO, VIAREGGIO, LIFE, VOYAGER, GALLERY, CITY, FORUM, ZEUS, WITH YOU, LITHOS, PALEO, WAYS

Komentari