Stilsko kaminsko ložište ME 90/44 D/S

Stilsko kaminsko ložište ME 90/44 D/S

Estetika i performanse.

Širok asortiman kaminskih ložišta originalnog oblika i elegancije sa staklom bez metalnih profila. Savršena za ugradnju u modne ambiente minimalističkog stila, ova ložišta objedinjuju estetsku profinjenost i odlične performanse.

Izvor energije: Drvo

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Multifuoco System® - ME kaminsko ložište može biti opremljeno Multifuoco Systemom koji omogućava ravnomjernu rasprostranjenost topline kako u prostroji u kojoj se kaminsko ložište nalazi, tako i u susjednim prostorijama. Upravljanje se vrši daljinskim upravljačem.
  • Čelična konstrukcija - Čelična konstrukcija i ložište od lijevanog željeza osiguravaju čvrsto, dugotrajno i robusno korištenje.
  • Podizna vrata - Mehanizam s podiznim vratima nudi najveću sigurnost i kontrolu izgaranja uz znatne prednosti u smislu učinkovitosti i štednje. Staklo je zaštićeno zatvorenom čeličnom konstrukcijom koja sprječava izlazak dima prilikom otvaranja i zatvaranja ložišta. Vrata nude mogućnost i da ostanu otvorena kako bi se omogućilo lakše održavanje i čišćenje.
  • Prostrano i duboko ložište - Dubina ložišta omogućava jednostavno korištenje i pruža više prostora za prikupljanje pepela.
  • Wide Sreen Fire - Velika staklena površina, koja je otporna na toplinu do 750 °C, nudi ugodan i opuštajući pogled na vatru. Zrak koji stalno struji preko keramičkog stakla, pomaže ga održati čistim.
  • Jednostavno čišćenje - Velika pomična kutija za pepeo jednostavo se prazni. Na taj način omogućava se jednostavno i praktično čišćenje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA ME 90/44 D/S

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)220-375 m3
Toplinski učinak76,5 %
Nazivna toplinska snaga13 kW
Nazivna potrošnja3,6 kg/h
Maksimalna toplinska snaga14 kW
Maksimalna potrošnja4,4 kg/h
Odvod dimnih plinovaØ 25 cm
Staklo vrata90x37x44 H
Masa285 kg

Kompatibilni okviri ložišta:

Komentari