Kompaktno kaminsko ložište MC 70/51

Kompaktno kaminsko ložište MC 70/51

Napredna tehnologija u malom prostoru.

Savršen spoj tehnologije i čistog dizajna. Serija kompaktnih kaminskih ložišta MC nudi neograničene mogućnosti instaliranja zahvaljujući vrlo linearnoj konstrukciji. Suvremen vanjski oblik i staklo s uzorkom uokviruju plamen i pretvaraju ga u „glavnog glumca u kući“.

Izvor energije: Drvo

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Multifuoco System® - Kompaktno kaminsko ložište može biti opremljeno Multifuoco Systemom koji omogućuje ravnomjernu rasprostranjenost topline kako u prostroji u kojoj se kaminsko ložište nalazi, tako i u susjednim prostorijama.
  • Čelična konstrukcija - Čelična konstrukcija i ložište od lijevanog željeza osiguravaju čvrsto, dugotrajno i robusno korištenje.
  • Zakretna vrata - Skrivena ručka nalazi se na desnoj strani u standardnoj izvedbi. Vrata sa šarkom mogu se nalaziti i na suprotnoj strani radi veće praktičnosti.
  • Sustav za tercijarni zrak - Sustav predzagrijanog tercijarnog zraka potpuno optimizira sagorijevanje i osigurava visoku efikasnost uz malu emisiju u atmosferu.
  • Komplet za dovod zraka za sagorijevanje - U hermetičkim niskoenergetskim kućama, svjež zraka koji je neophodan za sagorijevanje, mora se uzeti izvana. Ovaj komplet omogućava svjež dotok zrak u ložište čime se optimizira izgaranje i efikasnost.
  • Prostrano i duboko ložište - Dubina ložišta omogućava jednostavno korištenje i pruža više prostora za prikupljanje pepela.
  • Odvojiv deflektor dimnih plinova - Gornja odbojna ploča od Alukera optimizira izgaranje, doprinosi većoj učinkovitosti i pomaže pri redovnom održavanju čineći ga brzim i jednostavim.
  • Jednostavna ugradnja - Sastavljanje kaminskog ložišta nije potrebno. Iako je napravljeno od čvrste čelične konstrukcije, njegova težina je takva da se može lako premještati i upravljati prilokom stavljanja u pogon.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA MC 70/51

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)185-315 m3
Toplinski učinak79 %
Nazivna toplinska snaga11 kW
Nazivna potrošnja3 kg/h
Maksimalna toplinska snaga12 kW
Maksimalna potrošnja3,9 kg/h
Odvod dimnih plinovaØ 18 cm
Staklo vrata62x35 H
Masa140 kg

Kompatibilni okviri ložišta: Essen, Lubecca, Lipsia, Colonia, Dresda, Easy

Komentari