Kaminsko ložište s podiznim vratima MA 260 B SL

Kaminsko ložište s podiznim vratima MA 260 B SL

Uživanje u plamenu uz maksimalnu praktičnost.

Kaminska ložišta MA SL kombinacija su velikih dimenzija tipičnih za klasične kamine, modernog dizajna uređaja te sigurnosti i praktičnosti koje nude podizna vrata. Možete uživati u pucketanju drva u plamenu uz djelomično otvorena vrata ili koristiti komplet za roštilj u ugodnoj atmosferi u krugu prijatelja.

Izvor energije: Drvo

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Podizna vrata - Mehanizam s podiznim vratima nudi najveću sigurnost i kontrolu izgaranja uz znatne prednosti u smislu učinkovitosti i štednje. Staklo je zaštićeno zatvorenom čeličnom konstrukcijom koja sprječava izlazak dima prilikom otvaranja i zatvaranja ložišta. Vrata nude mogućnost i da ostanu otvorena kako bi se omogućilo lakše održavanje i čišćenje.
  • Čelična konstrukcija - Čelična konstrukcija i ložište od lijevanog željeza osiguravaju čvrsto, dugotrajno i robusno korištenje.
  • Wide Sreen Fire - Velika staklena površina koja je otporna na toplinu do 750 °C, nudi ugodan i opuštajući pogled na vatru. Zrak koji stalno struji preko keramičkog stakla, pomaže ga održati čistim.
  • Jednostavno čišćenje - Velika pomična kutija za pepeo jednostavo se prazni. Na taj način omogućava se jednostavno i praktično čišćenje.
  • Cooking Pro – dodatan komplet za kuhanje - MA SL kaminsko ložište može biti opremljeno praktičnim priborom za kuhanje  za ukusan roštilj! Komplet se sastoji od: držača, inox rešetke i Aluker ploče.
  • Jednostavna ugradnja - Sastavljanje kaminskog ložišta nije potrebno. Iako je napravljeno od čvrste čelične konstrukcije, njegova težina je takva da se može lako premještati i upravljati prilokom stavljanja u pogon.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA MA 260 B SL

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)225-390 m3
Toplinski učinak75 %
Nazivna toplinska snaga13,5 kW
Nazivna potrošnja4,2 kg/h
Maksimalna toplinska snaga14,5 kW
Maksimalna potrošnja4,8 kg/h
Odvod dimnih plinovaØ 20 cm
Staklo vrata70x51 H
Masa180 kg

Kompatibilni okviri ložišta: Essen, Lubecca, Lipsia, Colonia, DresdaEasy

Komentari