Kaminsko ložište na plin IG 100 3V

Kaminsko ložište na plin IG 100 3V

Užitak plamena uz maksimalnu praktičnost.

Jednostavno i ekskluzivno rješenje za grijanje doma. Ložišta sa prirodnim podtlakom i zatvorenom komorom za izgaranje s mogućnošću rada na prirodni plin ili ukapljeni plin (UNP), nude maksimalnu slobodu pri ugradnji. Sigurnost, praktičnost, visok učinak, lijep pogled na plamen – sve su to obilježja serije kaminskih ložišta IG.

Izvor energije: Plin

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Praktičnost uporabe - Jednostavna uporaba s ručnim daljinskim upravljačem, nudi mogućnost programiraja ložišta na plin kako želite pomoću jednostavnih procedura.
  • Velik pogleda na vatru - Uživanje u pogledu na puni plamen omogućuje se kroz kermaička staklena vrata otporna na temperaturu do 750 °C. Keramičke cjepanice omogućuju i bude iste emocije kao što omogućuje i vatra od drveta, dok riječni šljunak oko njih daje novi poseban ugođaj.
  • Jednostavno održavanje - Veliki vremenski razmaci između održavanja, čine plinska ložišta ekstremno jednostavnim za održavanje.
  • Visoke performanse - Napravljeni da osiguraju veliku toplinsku učinkovitost, IG kaminska ložišta nude veliku toplinsku učinkovitost za veliki osjećaj užitka.
  • Programiranje paljenja i gašenja - Funkcija TIMER nudi dvije postavke vremena za automatsko paljenje i gašenje kammina, tako da možete uživati u vatri bez ikakvih komplikacija.
  • Automatski način rada - TEMP način rada na daljinskom upravljaču znači da podesite temperaturu koju želite, dok se izlazna temperatura automatski mijenja kako bi se zadržala sobna temperatura i stalan udobnost prostrije u kojoj boravite.
  • Cjepanice i šljunak - Standardne cjepanice od keramike daju plamen koji izgleda jednako plamenu koji nastaje gorenjem cjepanica od drveta. Pogled na vatru je zaista izvanredan i osigurava opuštajući pogleda na vatru. Moderni šljunak je opcija. On poboljšava pogleda na ložište i vatru, zadovoljavajući sve suvremene modne tredove.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA IG 100 3V


Prirodni plinUNP
Nazivni toplinski učinak85%85%
Nazivna potrošnja1,27 m3/h810 g/h
Nazivna toplinska snaga13,3 kW9,6 kW
Snaga ložišta10,2 kW10,8 kW
Koaksijalni odvod dimnih plinovaØ 10 / 15 cm
Masa120 kg

Kompatibilni okviri ložišta: LIVERPOOL

85

Komentari