Kaminsko ložište na pelete MP 970

Kaminsko ložište na pelete MP 970

Inovativnost i praktičnost.

Čist dizajn ravnih linija, fleksibilnost ugradnje, izvanredna autonomija rada, praktičnost i jednostavnost uporabe i održavanja, visok učinak – sve su to obilježja po kojima se kaminska ložišta na pelete linije MP razlikuju od drugih.

Izvor energije: Peleti

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Multifuoco System® - Multifuoco System je stanadrni komplet na svim modelima tako da se proizvedena toplina rasprostranjuje podjednako kroz cijelu sobu (od poda do stropa), a topli zrak se može provoditi i do susjednih soba ili u prostorije koje se nalaze na katu.
  • DUAL POWER SUSTAV – dva samostalna i neovisna ventilatora - Da bi ste dobili najbolje strujanje toplog zraka u sobama, kaminska ložišta opremljena su sa dva neovisna ventilatora. Kapacitet od dva ventilatora može biti moduliran odvojeno prema duljini cijevovoda kojim se raznosi topli zrak po prostorijama. Tako se ventilatori mogu koristiti za odvojeno upravljanje različitim temperaturama, na primjer, za dnevnu  tijekom boravka u dnevnoj sobi i noćna prilikom spavanja u spavaćoj sobi.
  • MULTICOMFORT – ušteda uz potpunu udobnost - LCD daljinski upravljač s funkcijom Multicomfort daje vam kontrolu nad temperaturom u prostoriji gdje je peć instalirana ili u susjednim sobama. Daljinski upravljač koristi se i kao vremenski termostat za dnevno, tjedno i mjesečno programiranje.
  • SUSTAV DALJINSKOG UPRAVLJANJA – ključivanje i isključivanje putem SMS-a - Sučelje koje može biti spojeno na elektroničku ploču, omogućuje vam da kontrolirate rad svoje peći čak i kada niste kod kuće jednostavnim slanjem SMS poruke.
  • AIR GLASS SYSTEM – keramičko staklo s ventilacijom otporno do 750 ºC - Zrak struji stalno preko keramičkog stakla koje je otprono na temperaturu do 750 °C. Velika vrata omogućuju ugodan i opuštajući pogled na vatru.
  • Ložište od lijevanog željeza - Ložišta od lijevanog željeza osigurvaju sjajnu razinu izmjene topline i time veću učinkovitost. Značajna debljina ložišta jamči da je ložište napravljeno vrlo robusno i da je zajamčena njegova dugotrajnost.
  • Vrata sa skrivenom ručkom - Vrata sa skrivenom ručkom znače eleganiciju!
  • Kontinuirani rad kaminskog ložišta - Kaminska ložišta na pelete opremljena su većim spremnikom za pelete kako bi se omogućio neprekidan rada kaminskog ložišta tj. produljili intervali njegovog punjenja.
  • Probno paljenje - Svako kaminsko ložište prolazi završni test i provjeru koje simuliraju paljenje i provjeru rada operacija prije knačnog puštanja na tržište.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA MP 970

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)255-435 m3
Nazivni toplinski učinak83,9%
Nazivna toplinska snaga (min. - maks.)3,3-15,1 kW
Nazivna potrošnja0,8-4,2 kg/h
Broj razina snage5
Kapacitet spremnika60 kg
Odvod dimnih plinovaØ 8 cm
Električno napajanje230V-50Hz
Električna snaga150 W
Staklo vrata58x56H
Masa180 kg

Kompatibilni okviri ložišta: TOKIO, OLIVETO, VENEZIA, DOBBIACO, GERMANIA

Komentari