Kaminsko ložište na pelete IP 78/58

Kaminsko ložište na pelete IP 78/58

Autonomija i praktičnost.

Kaminska ložišta na pelete serije IP prikladna su za ugradnju u postojeće kamine, pri čemu se iskorištava loženje praktičnog goriva poput peleta, bez odricanja uživanja u plamenu. Visok učinak, dugo vrijeme autonomije, automatsko paljenje i gašenje uz mogućnost programiranja samo su neke od karakteristika kaminskih ložišta na pelete Piazzetta, savršeno prikladnih i za novogradnju.

Izvor energije: Peleti

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Multifuoco System® - Multifuoco System je stanadrni komplet na svim modelima tako da se proizvedena toplina rasprostranjuje podjednako kroz cijelu sobu (od poda do stropa), a topli zrak se može provoditi i do susjednih soba ili u prostorije koje se nalaze na katu.
  • DUAL POWER SUSTAV – dva samostalna i neovisna ventilatora - Da bi ste dobili najbolje strujanje toplog zraka u sobama, kaminska ložišta opremljena su sa dva neovisna ventilatora. Kapacitet od dva ventilatora može biti moduliran odvojeno prema duljini cijevovoda kojim se raznosi topli zrak po prostorijama. Tako se ventilatori mogu koristiti za odvojeno upravljanje različitim temperaturama, na primjer, za dnevnu tijekom boravka u dnevnoj sobi i noćna prilikom spavanja u spavaćoj sobi.
  • Jednostavna ugradnja - Standardna ponuda ložišta omogućuje jednostavnu ugradnju u postojeće ložište i spajanje na dimnjak. Noge ložišta podesive po visini, čini ložište pogodnim za ugradnju i u nove kamine.
  • Klizne vodilice za jednostavno umetanje - Omogućava sigurno i jednostvno umetanje umetka. Čvrste i armirane kliznice omogućavaju jednostavnije održavanje i punjenje peletima.
  • MULTICOMFORT – ušteda uz potpunu udobnost - LCD daljinski upravljač s funkcijom Multicomfort daje vam kontrolu nad temperaturom u prostoriji gdje je peć instalirana ili u susjednim sobama. Daljinski upravljač koristi se i kao vremenski termostat za dnevno, tjedno i mjesečno programiranje.
  • Komplet za punjenje peleta i dodatni spremnik - Praktični sustavi za opskrbu peletima. Dodatni komplet za punjenje peletima s lijeve ili desne strane, također je dostupan u ponudi. Njegov oblik povećava kapacitet i omogućava produženo vrijeme grijanja.
  • Senzor razine peleta - Količina peleta u spremniku nalazi se pod stalnim nadzorom senzora. Senzor putem daljinskog upravljača šalje upozorenje kada se razina peleta u spremniku spusti na minimum.
  • Ložište od lijevanog željeza - Ložišta od lijevanog željeza osigurvaju sjajnu razinu izmjene topline i time veću učinkovitost. Značajna debljina ložišta jamči da je ložište napravljeno vrlo robusno i da je zajamčena njegova dugotrajnost.
  • Sigurnosni uređaj - Posebno razvijeni automatski sigurnosni uređaj u slučaju da vrata od kaminskog ložišta ostanu otvorena.
  • Ručno zaključavanje - Sustav ručnog zaključavanja povećava sigurnost prilikom održavanja.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA IP 78/58

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)150-260 m3
Nazivni toplinski učinak85,1%
Nazivna toplinska snaga3,2-9,0 kW
Nazivna potrošnja0,8-2,2 kg/h
Broj razina snage5
Kapacitet spremnika13 Kg
Odvod dimnih plinovaØ 8 cm
Električno napajanje230V-50Hz
Električna snaga150 W
Staklo vrata78x58H
Masa120 kg

Kompatibilni okviri ložišta: EASY

Komentari