Kaminsko ložište na drva IL 75/64

Kaminsko ložište na drva IL 75/64

Tehnologija i visoka učinkovitost

Posebno prikladna za ugradnju u tradicionalna postojeća kaminska ložišta i povećavajući performanse, efikasnost i sigurnost čineći korištenje kaminskog ložišta praktičnim. Također su pogodni da se upotrijebe i kao nova kaminska ložišta.

Izvor energije: Drvo

Kaminsko ložište odlikuju sljedeće značajke:

  • Ložište od lijevanog željeza - Ložište od lijevanog željeza napravljeno je tako da primarni topli zrak ulazi i sagorijeva u dvije faze i u potpunosti iskorištava sagorijevanje goriva smanjujući emisiju u atmosferu.
  • Sustav za tercijrani zrak - Sustav predzagrijanog tercijarnog zraka  potpuno optimizira sagorjevanje i osigurava visoku efikasnost uz malu emisiju u atmosferu.
  • Automatsko otvaranje regulatora dimnih plinova - Regulator se otvara automatski kako bi spriječio izlaz dima iz ložišta kada su vrata otvorena. Također se može prilagoditi ili može biti uklonjen za vrijeme periodičnog čišćenja dimnih cijevi.
  • Vrata sa sakrivenom ručkom - Elegantne i čiste linije insert kaminskog ložišts postignute su zahvaljujući skrivenom ručkom za otvaranje vrata.
  • Jednostavno čišćenje - Velika pomična kutija za pepeo jednostavo se prazni. Na taj način omogučava se jednostavno i praktično čišćenje.
  • Visoko učinkovit sustav ventilacije - Upravljanje ventilatorom može biti ručno ili automatsko. Pri ručnom upravljanju korisnik sam pali ili gasi ventilator, dok prilikom automatskog načina rada ugrađeni termostat aktivira ventilator. Ventilator se može lako odstarniti za vrijeme održavanja ili jednostavno prilikom provjere njegovog rada.
  • Jednostavna ugradnja - Sastavljanje kaminskog ložišta nije potrebno. Iako je napravljeno od čvrste čelične konstrukcije, njegova težina je takva da se može lako premještati i upravljati prilikom stavljanja u pogon.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMINSKOG LOŽIŠTA IL 75/64

Volumen zagrijavanja (min. - maks.)155-270 m3
Prisilna konvekcijastandardno
Nazivni toplinski učinak79,7%
Nazivna toplinska snaga9,3 kW
Nazivna potrošnja2,5 kg/h
Maksimalna snaga10,5 kW
Maksimalna potrošnja3,1 kg/h
Odvod dimnih plinovaØ 18 cm
Staklo vrata75x64H
Masa132 kg

Kompatibilni okviri ložišta: -

Komentari