BIODOM H2O - Kotao na pelete za centralno grijanje

BIODOM H2O - Kotao na pelete za centralno grijanje

Biodom H20 je prva peć na pelete, koja djeluje pomoću inovativne BioLogic tehnologije, koja nudi brojne prednosti za korisnika kao što su npr. zagrijavanje sanitarne vode. Tehnologija BioLogic predstavlja korak u pravcu veće učinkovitosti, uštede u troškovima energenata, dok niskim emisijama štiti okoliš.

Uredan izgled i male dimenzije omogućuju zagrijavanje prostorija i toplu vodu s pogledom na plamen u prostoru. Upravljanje je u potpunosti automatizirano i stoga peć postiže visoke učinkovitosti izgaranja, niske emisije i visoku učinkovitost u korištenju energenata.

Moderni softver omogućuje postavke i kontrolu prema vašim željama i potrebama. Automatskim paljenjem i tjednim postavkama softvera, zagrijavanje vašeg doma će uvijek biti udobno.

Peć na pelete Biodom H20, zahvaljujući tehnologiji BioLogic kontinuirano automatski prilagođava sve radne parametre, čime se osigurava optimalno djelovanje u svim uvjetima. Na taj način se omogućuje mnogo lakše i rjeđe održavanje te smanjuje vaše godišnje troškove grijanja.

Pomoću najnovije tehnologije peć prepoznaje kvalitetu peleta i istovremeno regulira protok peleta i zraka za izgaranje, s obzirom na vučnu snagu dimnjaka. Periodičkim aktiviranjem sustava za čišćenje izmjenjivača topline, kaminska peć Biodom H20 će uvijek pružiti vrhunske performanse i udobnost.

Kontinuirano automatsko podešavanje peći s ciljem optimalnih  performansi u svim uvjetima. Moderan dizajn, nova tehnologija BioLogic, lako održavanje i udobnost koju pruža veliki spremnik za pelete, pouzdanost i ušteda kod godišnjih troškova grijanja su argumenti koji će Vas uvjeriti da je Biodom H20 pravi izvor grijanja za vaš stan. Kaminska peć Biodom H20 kombinira toplinu klasičnih kaminskih peći i kotla centralnog grijanja na pelete.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE KOTLA NA PELETE BIODOM H2O

grijana površina60 - 150 m2
nazivna toplinska snaga18,4 kW (5,6 - 18,4 kW)
toplinska snaga na vodi16,9 kW (4,8 - 16,9 kW)
učinak94 - 97%
odvod dimnih plinovaØ 80
sadržaj vode32 l
električno napajanje230 V 50 Hz
pumpa i ekspanzijska posudaintegrirane
spremnik za pelete45 kg
potrošnja peleta na satmin: 1,2 kg/h, max: 4 kg/h
dimenzije V x Š x D120 x 60 x 57
Masa196 kg

Prednosti:

  • pojednostavljena instalacija(automatska instalacija kod prvog starta)
  • identifikacija kvalitete peleta
  • neprekidno automatsko podešavanje procesa izgaranja
  • integrirana cirkulacijska pumpa i ekspanzijska posuda
  • veliki spremnik za pelete(do 45kg)
  • niska potrošnja peleta u svim radnim uvjetima

   Komentari